Przekąski z grillowaną papryką, awokado i pesto bazyliowym Składniki:Skorpory czosnkoweświeże papryki czerwonedojrzałe awokadogarść orzeszków piniowychkilka łyżek oliwy z oliwek2 garści świeżej bazyliiparmezansól, pieprz Przygotowanie:Z papryk wydrąż gniazda nasienne i pokrój w plastry, a następnie ugrilluj.Na Skorporach ułóż ugrillowane plastry papryki i kawałki awokado.Orzeszki piniowe lekko podpraż , a następnie zblenduj z oliwą i świeżą bazylią.Powstałym pesto skrop Skorpory i posyp płatkami parmezanu. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni PRZEKĄSKI „PO POLSKU” ZE SKORPORA Z KMINKIEMNastępny wpisNastępne SKORPOR GRAHAM Z KOZIM SEREM, FIGĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI