Przekąski „po polsku” ze Skorpora z kminkiem Składniki:Skorpory z kminkiem200 g zielonego groszku (mrożonego luz świeżego)1 ząbek czosnkusok z połowy cytryny100 ml oliwy z oliweksól, pieprzogórki kiszonepęczek podsuszanej kiełbasyświeży koperek Przygotowanie:Groszek ugotuj, a następnie odcedź i zblenduj z dodatkiem przypraw, czosnku, oliwy z oliwek i soku z cytryny.Tak przygotowaną pastę nałóż na skorpory.Na wierzchu każdej przekąski ułóż kilka plastrów kiełbasy oraz ogórka kiszonego.Całość posyp posiekanym koperkiem. BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 TORT NA WALENTYNKI ❤️ RED VELVET Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni ZAPIEKANY SKORPOR Z POMIDORAMI Z MOZZARELLĄ I SZYNKĄ PARMEŃSKĄNastępny wpisNastępne PRZEKĄSKI Z GRILLOWANĄ PAPRYKĄ, AWOKADO I PESTO BAZYLIOWYM