Pinsa z sucharków Składniki:Sucharki bez dodatku cukrów500 ml bulionuszynka parmeńskaburratabazyliarukolapuszka pomidorów pelatii2-3 ząbki czosnku½ cebulioliwaprzyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, szczypta cukru Wykonanie:Na oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać pomidory, doprawić i całość gotować, aż powstanie gęsty sos.Sucharki namoczyć w bulionie, ułożyć na papierze do pieczenia w prostokątny kształt. Posmarować wierzch sosem.Piec w temp. 200°C przez około 8 minut. Wyjąć z piekarnika, nałożyć dodatki. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni FINGER FOOD SETNastępny wpisNastępne KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z ŁOSOSIEM