Piknikowe wrapy z łososiem Składniki:3-4 tortille pszenneokoło 100 g Grzanek Ziołowychokoło 100 g wędzonego łososiaokoło 400 g arbuza1 zielony ogórek150 g sera typu fetapęczek szczypiorkupieprzlimonka lub cytryna Przygotowanie:Arbuza pokroić w większą kostkę, ogórka w nieco mniejszą.Dodać pokrojony ser feta, posiekany szczypiorek, doprawić pieprzem i wymieszać.Wyłożyć sałatką na każdą tortillę, dodać plasterki łososia, skropić je sokiem z limonki/cytryny.Posypać Grzankami ziołowymi i zrolować. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni PIKNIKOWE MINI ZAPIEKANKI Z MIĘSEM MIELONYM I JAJKIEMNastępny wpisNastępne PASTA Z ORZECHÓW WŁOSKICH I PAPRYKI