PANIEROWANA CUKINIA Składniki: 1 duża cukiniasól i pieprz słodka paprykaczosnek granulowanyjajkoPanier z ciecierzycy olej do smażenia Sos120 g majonezu120 g śmietany 18%30 g tartego chrzanupół łyżeczki soli Przygotowanie: Cukinię kroimy w plastry, posypujemy solą i pieprzem oraz czerwoną papryką i czosnkiem granulowanym. Do jednej miski wbijamy jajko do drugiej wsypujemy panier. Każdy plasterek cukinii za maczamy w jajku, a później w panierce. Smażymy na oleju. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SAŁATKA Z MOZZARELLĄ, ARBUZEM I GRZANKAMINastępny wpisNastępne CHRUPIĄCE BUŁECZKI POMIDOROWE Z RICOTTĄ, KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ, BRZOSKIWINIĄ I SERKIEM PLEŚNIOWYM