Mini serniczki z chia z Biszkoptami z błonnikiem jabłkowym Składniki:Biszkopty z błonnikiem jabłkowym1 puszka mleka kokosowego¼ szklanki nasion chia150 ml mleka100 ml słodkiej śmietanki 30%1 czubata łyżka mioduulubione owocegalaretka owocowa np. poziomkowa Przygotowanie:Na spód naczynia wyłóż Biszkopty z błonnikiem jabłkowym. W rondelku zagotuj mleko kokosowe z mlekiem, śmietanką i miodem.Dodaj nasiona chia i gotuj 5-10 minut cały czas mieszając aż masa zgęstnieje.Przelej całość do pucharków. Zostaw do zastygnięcia na 2-4 godziny.Na wierzchu deseru ułóż ulubione owoce i zalej je wcześniej przygotowaną galaretką owocową. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni BISZKOPTOWE MARKIZYNastępny wpisNastępne TOSTY FRANCUSKIE NA BAZIE CHRUPERRRA Z RODZYNKAMI