Kąski z awokado w Panierze z ciecierzycy Składniki:2 duże awokado1 jajkoPanier z ciecierzycysok cytrynysól, pieprz1/2 szklanki jogurtu naturalnego2 ząbki czosnkuolej do smażenia Przygotowanie:Awokado pokrój w paski, skrop sokiem z cytryny i oprósz sola oraz pieprzem.Tak przygotowane awokado namocz w rozmąconym jajku, a następnie obtocz w panierze z ciecierzycy.Kąski usmaż w rozgrzanym, głębokim oleju na złoty kolor.Gotowe podaj z sosem powstałym z jogurtu naturalnego oraz czosnku. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni FILET Z DORSZA W PANIERZE KUKURYDZIANYMNastępny wpisNastępne WYTRAWNA TARTA WARZYWNA Z KRUSZONKĄ Z PANIERU WIELOZBOŻOWEGO