Kanapki ze Skorporów graham z kozim serem, szpinakiem i duszonymi pieczarkami Składniki:Skorpory graham100 g serka koziego do smarowania300 g pieczarek200 g szpinaku w liściach1 nieduża cebula3 ząbki czosnku1 łyżka olejuparmezansól, pieprz Przygotowanie:Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę i pieczarki.Do całości dodaj rozdrobiony czosnek, szpinak oraz przyprawy – smaż przez kilka minut.Każdego Skorpora posmaruj serkiem kozim, nałóż pieczarki ze szpinakiem i posyp drobnymi kawałkami parmezanu. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni MIĘSNE PULPECIKI ZE SKORPORAMI PSZENNYMI W KOLOROWYM SEZAMIENastępny wpisNastępne KULKI RYŻOWE Z MOZARELLĄ, SKORPORAMI POMIDOROWYMI I DIPEM BAZYLIOWYM