Kanapki ze Skorporów graham z kozim serem, szpinakiem i duszonymi pieczarkami

Składniki:
  • Skorpory graham
  • 100 g serka koziego do smarowania
  • 300 g pieczarek
  • 200 g szpinaku w liściach
  • 1 nieduża cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka oleju
  • parmezan
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

  1. Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę i pieczarki.
  2. Do całości dodaj rozdrobiony czosnek, szpinak oraz przyprawy – smaż przez kilka minut.
  3. Każdego Skorpora posmaruj serkiem kozim, nałóż pieczarki ze szpinakiem i posyp drobnymi kawałkami parmezanu.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.