Kanapeczki z pastą z łososia i szparagami Składniki:10-12 sztuk Skorporów pomidorowych z ziołami i czosnkiempęczek zielonych szparagów100 g wędzonego łososia150 g kremowego serka1-2 łyżki soku z cytrynysól, pieprz Przygotowanie:Szparagi ugotować na parze.Serek i łososia doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny i zmiksować blenderem na gładką pastę (kawałek łososia można zostawić do dekoracji).Skorpory pomidorowe posmarować pastą, na wierzch położyć ugotowane szparagi i ewentualnie udekorować łososiem lub zieleniną, np. natką pietruszki. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TOST FRANCUSKI Z SZYNKĄ, JAJKIEM I DODATKAMINastępny wpisNastępne PANIEROWANE MŁODE WARZYWA Z DIPEM Z AWOKADO I SOSEM TZATZIKI