Imprezowa przekąska Irbis🐾🐾 ≽^•⩊•^≼

  Dip buraczkowy✔️:

  • 3 upieczone buraczki
  • 70 g sera feta
  • 1 łyżeczka płatków drożdżowych nieaktywnych
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • Sól, pieprz biały, czosnek granulowany

Dip fasolowy🫘:

  • 1 puszka białej fasoli
  • 2 łyżki pasty tahini
  • 1 łyżeczka płatków drożdżowych nieaktywnych
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • sól, pieprz biały, czosnek granulowany

Dip oliwkowy🫒:

  • 150 g odsączonych oliwek czarnych
  • 2-3 łyżki oliwy
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • sól, pieprz, czosnek granulowany

Przygotowanie:

  1. Składniki na każdy dip osobno zblendować.
  2. Nałożyć do miseczek.
  3. Podawać z przekąskami Irbis Fingers.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.