Kakaowe ciasteczka owsiane z Chrupiącymi bułeczkami graham Składniki: Około 150 g Chrupiących bułeczek graham 200 g masła 100 g cukru trzcinowego 150 g płatków owsianych rozdrobnionych 3 łyżki kakao 3 jajka Przygotowanie:Do garnuszka włożyć masło i cukier, podgrzewać do rozpuszczenia masła. Lekko ostudzić.Następnie dodać kakao, płatki owsiane i wbić jajka, wymieszać.Na koniec dodać pokruszone Chrupiące bułeczki graham, wymieszać.Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką wykładać porcje ciasta. Piec w temp. 170°C przez około 12-15 minut. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni KANAPECZKI Z MALINOWYM TWAROŻKIEM, MANGO I MIGDAŁAMINastępny wpisNastępne GRZANKI Z CZOSNKOWYM SERKIEM, PIECZONYM BATATEM I PESTO Z PIETRUSZKI