Grzanki z Sucharków z owocami i ricottą

Składniki:
  • Sucharki bez dodatku cukrów
  • 200 g ricotty
  • 1 łyżka miodu
  • 2 nektarynki
  • owoce sezonowe: maliny, truskawki, borówki, czereśnie
  • 3 łyżki posiekanych orzechów
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego

Przygotowanie:

  1. Ricottę wymieszaj z miodem, a następnie wyłóż na sucharki.
  2. Nektarynki podziel na mniejsze kawałki.
  3. Na patelni rozgrzej olej kokosowy, po czym podsmaż na niej nektarynki.
  4. Nektarynkami udekoruj tosty, ułóż pozostałe owoce, a wierzch posyp orzechami.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.