Grzanki z Sucharków z owocami i ricottą Składniki:Sucharki bez dodatku cukrów200 g ricotty1 łyżka miodu2 nektarynkiowoce sezonowe: maliny, truskawki, borówki, czereśnie3 łyżki posiekanych orzechów1 łyżeczka oleju kokosowego Przygotowanie:Ricottę wymieszaj z miodem, a następnie wyłóż na sucharki.Nektarynki podziel na mniejsze kawałki.Na patelni rozgrzej olej kokosowy, po czym podsmaż na niej nektarynki.Nektarynkami udekoruj tosty, ułóż pozostałe owoce, a wierzch posyp orzechami. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni LODY CHAŁWOWO – KARMELOWE Z MAMUTKAMINastępny wpisNastępne GRANOLA OWSIANO – MIGDAŁOWA Z GRZANKAMI