Grzanki z Sucharków z owocami i ricottą

Składniki:
  • Sucharki bez dodatku cukrów
  • 200 g ricotty
  • 1 łyżka miodu
  • 2 nektarynki
  • owoce sezonowe: maliny, truskawki, borówki, czereśnie
  • 3 łyżki posiekanych orzechów
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego

Przygotowanie:

  1. Ricottę wymieszaj z miodem, a następnie wyłóż na sucharki.
  2. Nektarynki podziel na mniejsze kawałki.
  3. Na patelni rozgrzej olej kokosowy, po czym podsmaż na niej nektarynki.
  4. Nektarynkami udekoruj tosty, ułóż pozostałe owoce, a wierzch posyp orzechami.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji