Grzanki z pieczonym camembertem i żurawiną Składniki: 10-12 sztuk sucharków extra delikatesowych200-220 g serka camembert100 g świeżej żurawinyOkoło 60 g orzechów włoskich3-4 łyżki oliwy2 ząbki czosnkuOpcjonalnie listki mięty Przygotowanie:Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z oliwą.Za pomocą pędzelka posmarować sucharki.Położyć pokrojony na cząstki ser camembert, żurawinę.Całość zapiekać około 10 min w temp. 200 °C.Po wyjęciu posypać obficie posiekanymi orzechami włoskimi. Dodatkowo można udekorować listkami mięty. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni NOWE SUCHARKI Z DODATKIEM OLEJU RZEPAKOWEGO. JUŻ NIEDŁUGO W SKLEPACHNastępny wpisNastępne ŚWIĄTECZNE DEWOLAJE Z KURCZAKA Z POMARAŃCZĄ I ŻURAWINĄ