Grzanki z kremowym serkiem, zielonym groszkiem i grillowaną cukinią Składniki:1 opakowanie Skorporów graham 200 g kremowego serka 1 cukinia około 100 g zielonego groszku (ugotowanego lub z puszki) sól, pieprz oliwa Przygotowanie:Skorpory skropić oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200ºC, zapiekać około 7 minut.Cukinię pokroić wzdłuż w plastry, doprawić solą, pieprzem, skropić oliwą, a następnie usmażyć na patelni grillowej, po około 2 minuty z każdej strony.Skorpory wyjąć z piekarnika, posmarować serkiem, na wierzchu położyć grillowaną cukinię, posypać groszkiem. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TOSTY Z AWOKADO, BROKUŁOWYMI FALAFELAMI I MARYNOWANĄ RZODKIEWKĄNastępny wpisNastępne PANIEROWANE TOSTY Z CHAŁKI Z SEZONOWYMI OWOCAMI