Grzanki z karmelizowaną cebulą, camembertem i orzechami Składniki:10 sztuk Skorporów pszennych1 opakowanie sera camembert60 g orzechów włoskich2 cebule2 łyżki oleju Przygotowanie:Cebulę pokroić w piórka. Na patelni podgrzać olej, dodać cebulę i smażyć około 15 minut, aż się skarmelizuje.Na Skorpory ułożyć po łyżce skarmelizowanej cebuli, następnie plasterek sera.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190ºC, piec około 12 minut.Wyjąć, posypać posiekanymi orzechami. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SZAKSZUKA Z ŁOSOSIEMNastępny wpisNastępne ZUPA KREM Z BURAKA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM I KOZIM SEREM