Grzanki z karmelizowaną cebulą, camembertem i orzechami

Składniki:
  • 10 sztuk Skorporów pszennych
  • 1 opakowanie sera camembert
  • 60 g orzechów włoskich
  • 2 cebule
  • 2 łyżki oleju

Przygotowanie:

  1. Cebulę pokroić w piórka. Na patelni podgrzać olej, dodać cebulę i smażyć około 15 minut, aż się skarmelizuje.
  2. Na Skorpory ułożyć po łyżce skarmelizowanej cebuli, następnie plasterek sera.
  3. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190ºC, piec około 12 minut.
  4. Wyjąć, posypać posiekanymi orzechami.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji