Granola owsiano - migdałowa z Grzankami Składniki:1 szklana rozdrobnionych płatków owsianychGrzanki pszenne2 łyżki płatków jaglanychpół szklanki posiekanych migdałów3 łyżki oleju kokosowego1 łyżka miodudo podania: jogurt naturalny i świeże owoce sezonowe Przygotowanie:Oba rodzaje płatków, migdały oraz grzanki wsyp do miski, dodaj miód i olej kokosowy – całość dokładnie wymieszaj.Granolę wyłóż na blaszkę i piecz w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 10 minut (w trakcie pieczenia przemieszaj granolę dwa razy).Do miseczek nałóż jogurt oraz wcześniej przygotowaną granolę, całość udekoruj sezonowymi owocami. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni GRZANKI Z SUCHARKÓW Z OWOCAMI I RICOTTĄNastępny wpisNastępne WARSTWOWY DESER PORZECZKOWO – MALINOWY Z BISZKOPTAMI