Granola owsiano - migdałowa z Grzankami Składniki:1 szklana rozdrobnionych płatków owsianychGrzanki pszenne2 łyżki płatków jaglanychpół szklanki posiekanych migdałów3 łyżki oleju kokosowego1 łyżka miodudo podania: jogurt naturalny i świeże owoce sezonowe Przygotowanie:Oba rodzaje płatków, migdały oraz grzanki wsyp do miski, dodaj miód i olej kokosowy – całość dokładnie wymieszaj.Granolę wyłóż na blaszkę i piecz w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 10 minut (w trakcie pieczenia przemieszaj granolę dwa razy).Do miseczek nałóż jogurt oraz wcześniej przygotowaną granolę, całość udekoruj sezonowymi owocami. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni GRZANKI Z SUCHARKÓW Z OWOCAMI I RICOTTĄNastępny wpisNastępne WARSTWOWY DESER PORZECZKOWO – MALINOWY Z BISZKOPTAMI