Fit batony z orzechami, morelami i Biszkoptami Składniki:200 g płatków owsianych błyskawicznych/rozdrobnionych50 g płatków orkiszowych80 g zmielonych orzechów100 g Biszkoptów Wrocławskich bez dodatku cukrów500 g moreli1 dojrzały banan1 jajko2 łyżki oleju kokosowegookoło 1 łyżka ksylitolu Przygotowanie:Olej kokosowy rozpuścić z ksylitolem.Banana rozgnieść widelcem na papkę, dodać do oleju, wymieszać.Płatki, orzechy, posiekane Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów, pokrojone w kostkę morele wymieszać.Dolać olej kokosowy, wbić jajko i wszystko wymieszać.Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, piec w temp. 200ºC przez około 15 minut.Po wyjęciu z piekarnika ostudzić, następnie podzielić na porcje. BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 TORT NA WALENTYNKI ❤️ RED VELVET Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni BUDYŃ JAGLANY W SŁOIKU Z BISZKOPTAMINastępny wpisNastępne TARTA ZE ŚLIWKAMI I KRUSZONKĄ