Finger food set SkładnikiTOSTERS1 kg sera twarogowego w wiaderku150 g cukru3 łyżki żelatyny rozpuszczone w 80 ml wodybarwnik spożywczy błękitny i żółtyowoce do dekoracji, np.: kaki, mango, winogrono, pomarańcze, grejpfruty, granat, kiwi PrzygotowanieSer wymieszać z cukrem, aż się rozpuści.Rozpuszczoną w wodzie żelatynę wymieszać z serem, podzielić na dwie części, dodać barwniki. Wymieszać i odstawić do stężenia.Gdy masa zacznie tężeć przełożyć ją do rękawa cukierniczego, wycisnąć na TOSTERS’y (na czekoladową stronę).Udekorować owocami. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni GOFRY Z SUCHARKÓWNastępny wpisNastępne PINSA Z SUCHARKÓW