Filet z dorsza w Panierze kukurydzianym Składniki:300 g filetu z dorsza1 jajkoPanier kukrydzianysól, pieprzcytryna do podania oraz natka pietruszki1/2 szklanki jogurtu naturalnego2 łyżeczki pasty chilliolej do smażenia Przygotowanie:Rybę pokrój na kawałki, dopraw je solą oraz pieprzem, a następnie obtocz z rozmąconym jajku oraz panierze kukurydzianym.Kawałki ryb usmaż na rozgrzanym oleju z obu stron, tak by się zarumieniły.Jogurt wymieszaj z pastą chilli.Usmażoną rybę skro sokiem z cytryny, posyp natką pietruszki i podaj z sosem jogurtowym. TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI HALLOWEENOWE BABECZKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni KLUSECZKI Z PANIEREM WIELOZBOŻOWYMNastępny wpisNastępne KĄSKI Z AWOKADO W PANIERZE Z CIECIERZYCY