Fasolka w bułce Składniki:600 g fasolki szparagowej (żółtej, zielonej lub mix)100 g masła + 2 łyżki oliwy60 g Bułki tartej wrocławskiejkwiatki nasturcji do podaniasól, pieprz, czosnek granulowany, sok z cytryny Wykonanie:Fasolkę ugotować, odcedzić, doprawić solą, pieprzem, czosnkiem, sokiem z cytryny, wymieszać.Masło rozpuścić na patelni z oliwą, wsypać bułkę tartą, podsmażać, mieszając, aż zbrązowieje.Doprawić solą, wsypać fasolkę, wymieszać. Nałożyć na talerze, podawać z kwiatkami nasturcji. CIASTO Z TRUSKAWKAMI🍓 CIASTO PAC MAN DOMOWA CZEKOLADA ANGEL HAIR Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CHŁODNIK Z BOTWNIKINastępny wpisNastępne GEMUSE KEBAB