Eton mess z mango, marakują i Mamutkami Składniki:100 g BezMamutki ciastka biszkoptowe200 ml śmietany kremówki2 łyżeczki cukru pudru1 dojrzałe mango1 marakuja Przygotowanie:Śmietanę kremówkę ubij na sztywno, pod koniec ubijania dodaj cukier, po czym całość wymieszaj.Mango obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Marakuję przekrój na pół i wydrąż z niej miąższ.Do pucharków nałóż kolejno pokruszone Mamutki oraz Bezy, a następnie łyżkę kremówki i porcję owoców (całość powtórz 2 razy). ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni LODY O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z CHRUPIĄCĄ WARSTWĄ Z SUCHARKÓW Z RODZYNKAMINastępny wpisNastępne GALETTE Z NEKTARYNKAMI