CROSSAINT Z KREMEM TOSTERS Składniki3-4 croissantylukier w kolorze żółtymturkusowa posypka cukrowaKrem:200 g masła1 budyń śmietankowy400 ml mleka130 g cukru1 czekolada deserowa2 opakowania TOSTERS Przygotowanie:Ugotować budyń na mleku wraz z cukrem. Zdjąć z ognia, dodać połamaną czekoladę, wymieszać, aż się rozpuści. Ostudzić.Masło zmiksować wraz z budyniem. Dodać bardzo drobno pokruszone TOSTERS, wymieszać.Croissanty przekroić na pół. Nałożyć obfitą porcję kremu. Przykryć wierzch croissanta.Polać żółtym lukrem i oprószyć cukrową posypką. TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI HALLOWEENOWE BABECZKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SERNIK BASKIJSKINastępny wpisNastępne DORSZ Z MUSEM SZPARAGOWYM