Strona główna » CHRUPIĄCE BUŁECZKI ZAPIECZONE Z POMIDORAMI I PARMEZANEM
Chrupiące bułeczki zapieczone z pomidorami i parmezanem
Składniki:
opakowanie Chrupiących bułeczek czosnkowych
500 g pomidorków koktajlowych
100 g parmezanu
4 łyżki oliwy
2 łyżki przecieru pomidorowego
1 łyżka harrisy (ostrej pasty paprykowej)
5-6 łyżek majonezu
Przygotowanie:
Chrupiące bułeczki czosnkowe skropić ułożyć na blaszce, skropić oliwą, posypać tartym parmezanem, ułożyć połówki pomidorków. Piec w temp. 200°C przez około 10 do 15 minut.
Przecier, pastę paprykową i majonez wymieszać, podawać z upieczonymi bułeczkami.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji