Cake pops (ciasteczkowe lizaki) na patyku Składniki:paczka Biszkoptów Wrocławskichokoło 100 g serka mascarpone1 łyżka masła orzechowego½ banana1 łyżka miodu200 g białej czekolady70 g czekolady deserowej Przygotowanie:Biszkopty Wrocławskie, serek mascarpone, masło orzechowe, banan i miód zmiksować na gładką masę.Uformować z niej kulki.Schłodzić w lodówce przez około 30 minut.Następnie nadziać na patyczki (lub papierowe rurki), polać rozpuszczoną białą czekoladą i udekorować strużkami czekolady deserowej.Ponownie schłodzić. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni MAZUREK Z KAJMAKIEM I BEZAMINastępny wpisNastępne WARSTWOWY DESER KARMELOWO-CZEKOLADOWY Z MAMUTKAMI